Рясне та Левандівку хочуть з’єднати тунелем

19 Буд. шляхопроводу станц. Клепарів (1)

Виконавчий комітет Львівської міської ради погодив затвердив будівництво тунелю під залізничними коліями, щоб з'єднати дорогою мікрорайони Рясне і Левандівка.

Виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив будівництво тунелю під залізничними коліями, щоби з'єднати дорогою мікрорайони Рясне і Левандівка.

Зокрема, виконком видав ЛКП «Львівавтодор» містобудівні умови і обмеження на будівництво шляхопроводу тунельного типу під залізничними коліями станції «Клепарів» у районі хрестовини стрілочного переводу №133 у Львові.

Як пояснив головний архітектор Львова Антон Коломєйцев, йдеться про будівництво тунелю, що проходитиме під залізничними коліями в районі станції «Клепарів» і який має з'єднати вулицю Суботівську на Левандівці та Рясне.

Площа земельної ділянки – 15,5289 га. Вона перебуває у державній власності та передбачена для розміщення та експлуатації будівель і споруд залізничного транспорту.

Тунель складатиметься із двох блоків: автомобільної дороги і пішохідної частини. Інші деталі майбутнього будівництва наразі невідомі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: