Туреччина подовжила дію вимоги про ПЛР-тест для іноземців

туреччина
Фото (ілюстративне), з відкритих джерел

Влада Туреччини ухвалила рішення подовжити термін дії вимоги про пред’явлення негативного ПЛР-тесту на коронавірус для в’їзду громадян України та інших країн.

Така вимога діятиме щонайменше до 31 травня цього року, - повідомляє пресслужба посольства України в Туреччині в Facebook.

«Термін дії вимоги про пред’явлення негативного результату тесту ПЛР на SARS-CoV, зробленого протягом останніх 72 годин перед моментом в’їзду, подовжено до 31 травня 2021 року», — йдеться в повідомленні.

Зазначимо, що продовження термінів дії цього правила відбувається вже втретє. Спочатку воно мало застосовуватися до кінця лютого, потім — до 26 березня і 14 квітня.

Тест можуть не здавати діти до 5 років включно, дорослі пасажири, які прямують з пересадкою в аеропортах Туреччини в треті країни без виходу на територію країни, а також члени екіпажів.

Нагадаємо, раніше уряд Туреччини ввів дію комендантської години на вихідні дні на території країни. Він буде діяти протягом місяця Рамадан. Крім того, президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган заявив, що через збільшення захворюваності на коронавірус буде посилено карантин.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: