На Львівщині поліцейські розшукали викрадений у Дрогобицькому районі автомобіль

0-02-05-4064814948b3e3b736784030e3e546be5aaef733f2a0a23f2b0ac7b5633fa79a_67cca2f0
Фото: поліція

Виявлений автомобіль правоохоронці вилучили на арештмайданчик Дрогобицького районного відділу поліції. За скоєне 21-річному жителю міста Борислав, причетному до незаконного заволодіння транспортним засобом, загрожує покарання – до п’яти років позбавлення волі.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

16 квітня близько 7.00 на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення про незаконне заволодіння транспортним засобом від 21-річної мешканки селища Підбуж Дрогобицького району. За словами заявниці, автомобіль «Peugeot Partner» був викрадений вночі з-під її будинку.

До розшуку викраденого автомобіля були залучені групи реагування патрульної поліції, слідчо-оперативна група, співробітники кримінальної поліції та інших підрозділів відділення поліції №1 Дрогобицького районного відділу поліції.

Проведеними заходами близько 8.30 правоохоронці виявили «Peugeot Partner» на території одного з гаражних кооперативів у місті Борислав. Також встановлено, що до його викрадення причетний 21-річний житель міста.

За фактом слідчі Дрогобицького районного відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - обмеження волі на строк від трьох до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Виявлений автомобіль правоохоронці вилучили на арештмайданчик Дрогобицького районного відділу поліції. Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: