На Львівщині в дитячому медичному центрі створять відділення трансплантації кісткового мозку

174746888_314073600159850_1480097508332706913_n

Прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час робочої поїздки на Львівщину відвідав Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр, де розпочато реалізацію масштабного проєкту зі створення відділення трансплантації кісткового мозку.

Про це глава уряду повідомив на своїй сторінці у Facebook.

Центр є найпотужнішим із регіональних закладів України з лікування дитячої онкології та гематології та має потенціал стати важливим центром трансплантації.

На базі центру вже розпочато реалізацію масштабного проекту зі створення відділення трансплантації кісткового мозку.

"Наша мета, щоб відділення запрацювало якомога швидше і діти, які потребують складного лікування та трансплантації кісткового мозку, могли отримувати відповідну допомогу в українських лікарнях. Тим більше, ми маємо дуже професійних лікарів, які можуть робити такі складні операції.", - написав Шмигаль.

Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр повідомляв, що програмою соціально-економічного та культурного розвитку Львівської області на 2021-2023 роки передбачено виділення 23 мільйонів гривень на облаштування відділення трансплантації кісткового мозку та придбання для нього спеціального обладнання.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: