Бойовики на Донбасі 5 разів обстріляли позиції ЗСУ з мінометів і великокаліберної зброї

357054936_default
Фото: відкриті джерела (ілюстраційне)

Російсько-окупаційні війська продовжують вести обстріли позицій українських захисників, з метою подальшого звинувачення у порушенні режиму припинення вогню.

Про це повідомляє пресслужба Об'єднаних сил.

З початку цієї доби зафіксовано 5 порушень з боку збройних формувань Російської Федерації.

Зокрема, неподалік селища ВОДЯНЕ, що на Донеччині, противник відкривав вогонь із заборонених Мінськими домовленостями мінометів 120-го калібру.
У передмісті СТАРОГНАТІВКИ та АВДІЇВКИ ворог здійснив обстріл з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Поблизу населеного пункту ШИРОКИНЕ російські окупанти вели вогонь зі станкових протитанкових гранатометів, а біля ПІСКІВ – зі стрілецької зброї.

Бойових втрат серед наших захисників немає.

Про всі порушення з боку збройних формувань російської Федерації Українська сторона СЦКК повідомила представників ОБСЄ.

В районі проведення операції Об’єднаних сил виконують завдання й інші складові сил оборони. Зокрема, піротехнічні розрахунки ДСНС України розмінували понад 2 гектари території та передали на знищення 47 вибухонебезпечних предметів.

Протягом минулої доби, 17 квітня, було зафіксовано 17 порушень з боку збройних формувань Російської Федерації.

Зокрема, неподалік селища НОВОМИХАЙЛІВКА противник відкривав вогонь у бік позицій наших захисників із протитанкової гармати МТ-12.
Біля населених пунктів МАЙОРСЬК, НОВГОРОДСЬКЕ, ЗАЙЦЕВЕ, ПІВДЕННЕ, ШУМИ та ЛУГАНСЬКЕ ворог здійснив обстріл із заборонених Мінськими домовленостями мінометів 82-го та 120-го калібру, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

У передмісті населених пунктів ПІСКИ, ШИРОКИНЕ, АВДІЇВКА та ВОДЯНЕ, що на Донеччині, ворог вів обстріли з підствольних, автоматичних станкових та ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: