Львівська облрада перед святами розгляне кілька резонансних питань

IMG_8246

Сесія Львівської обласної ради відбудеться наступного вівторка, 27 квітня.

Так сьогодні вирішила  президія ЛОР.

Загалом депутати планують розглянути близько 30 питань.

«Важливий блок – питання безпеки громадян та дотримання правопорядку в громадах. Депутатський корпус заслухає інформацію керівників прокуратури та поліції області, а також має затвердити зміни до програми «Безпечна Львівщина», - розповіла голова ЛОР Ірина Гримак.

Депутатам також буде запропоновано підтримати ініціативу обласного онкоцентру щодо придбання у лізинг сучасного лінійного прискорювача в комплексі з іншим медичним обладнанням, яке застосовується для лікування онкологічних захворювань сучасними методами.

«Також ми розглянемо питання про продовження виплати страхувальних доплат медикам, які захворіли на COVID-19. Третій важливий блок – це реорганізація ОКСЛГП «Галсільліс». Депутати утворять контрольну робочу групу з вивчення питання щодо реорганізації окремих дочірних лісогосподарських підприємств Галсільлісу. Сподіваюсь, що нам також вдасться завершити роботу над затвердженням  переліку об’єктів комунального майна, які виносяться на приватизацію, адже від цього залежить наповнення бюджету розвитку», - додала Ірина Гримак.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: