SkyUp запускає короткі авіатури до Сербії і пропонує знижки у Казахстан

авіа
Фото ілюстративне

Український лоукостер SkyUp почав продаж сітібрейків (короткі авіатури на вихідні) з Києва до Белграду і ввів знижку на авіаквитки в Алмати.

Про це пише avianews.com.

SkyUp виконує сітібрейки до Белграду, які включають переліт і проживання в готелі. Такі авіатури полетять двічі на тиждень — по вівторках і п'ятницях. При вильоті у вівторок сітібрейк включає проживання 3 доби в готелі, при вильоті в п'ятницю — 4 доби.

Ціна авіатуру на три дні до Белграду починається від 5700 грн на одного дорослого, 4-денна поїздка коштує дорожче — від 7300 грн.

Пропонується і знижка на 5%, яка діє при оформленні авіатуру з 16 до 30 квітня 2021 року.

Зараз Сербія дозволяє в'їзд туристам з України. Для цього необхідно здати ПЛР-тест на коронавірус, який має показати негативний результат, тобто підтвердити, що людина не хвора. Довідка дійсна до 48 годин з моменту здачі аналізу до моменту перетину кордону Сербії. Виняток зроблено для дітей до 11 років включно. Їм тест проходити не потрібно.

SkyUp ввів знижку 5% на авіаквитки Київ — Алмати. Авіакомпанія літає по цьому маршруту з 19 березня цьогоріч один раз на тиждень. Мінімальна ціна на маршруті складає 3300 грн в один бік, 6700 грн по колу.

Найдешевший тариф включає перевезення тільки одного місця ручної поклажі з вагою до 9 кг і габаритами до 55×40×20 см.

Промо-код на знижку можна застосувати і для дорожчих тарифів з урахуванням багажа. Українські туристи мають право відвідувати Казахстан. Для цього потрібно пройти ПЛР-тест. З моменту здачі аналізу до моменту в'їзду в Казахстан має пройти не більше 72 годин. Тест можуть не здавати діти до 5 років включно.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: