У СІЗО помер чоловік, який намагався у потязі зґвалтувати жінку

укрзалі згвалтув

У СІЗО 13 квітня помер чоловік, який напав на Анастасію Лугову в поїзді. Про смерть чоловіка сама Анастасія дізналася, коли суд перенесли.

Про це жінка написала в своєму інстаграмі, - йдеться на сайті 24 каналу.
Жінка наголосила, що страх, в якому вона весь час жила, «помер разом з ним».

Анастасія підкреслила, що жила у постійному страху і боялася, що після відбування покарання нападник знайде її. Водночас вона наголосила, що на цьому її справа не завершиться.

«Мене це не зупинить! Ми й надалі будемо відстоювати в суді мої права, тому що за те, що сталося, має нести відповідальність не лише він. У цій ситуації маємо ще багато запитань та претензій до цілої системи, яка не здатна забезпечити безпеку пасажирів»,
– наголосила потерпіла.

За її словами, зараз потрібно змінити систему, аби у майбутньому бути впевненими в тому, що права можна і треба захищати.

Нагадаємо, минулого року у липні чоловік без верхнього одягу вдерся у купе до жінки, яка їхала разом зі своїм неповнолітнім сином, побив її та намагався зґвалтувати. В Укрзалізниці розповіли, що нападник зайшов у потяг без квитка.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження, а підозрюваному суд обрав запобіжний захід — у вигляді 60 діб під вартою без права внесення застави.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: