У тимчасовому шпиталі львівської лікарні лікується більш ніж 200 хворих з коронавірусом

photo_2021-04-20_21-20-05
Фото: 8-ма клінічна міська лікарня Львова

У ковід-відділенні, яке розгонули на початку квітня у восьмій міській клінічній лікарні Львова, лікується 232 пацієнти.

У ковід-відділенні, яке розгонули на початку квітня у восьмій міській клінічній лікарні Львова, лікується 232 пацієнти.

Про це повідомили в пресслужбі медзакладу в Facebook.

І зазначили, що всі госпіталізовані забезпечені кисневими масками з резервуарами.

Сьогодні виписали львів'янина Олесія Федика, який і розповів власну історію. З його слів, коли чоловік занедужав, першою госпіталізували його дружину, а через два дні — вже його. У лікарні пацієнт пробув два тижні.

«Спочатку лежав в дитячому опіковому, тепер при відкритті нового ковідного відділення перевели одразу сюди. Все починалось з температури 38-39 градусів, яка нічим не збивалась. Потім почав пити антибіотики і температура піднялась до 40 і трималась кілька днів, тому й госпіталізували. З кисневим резервуаром під'єднаний був тиждень. Велика подяка усім медпрацівникам, які допомагали мені вилікуватись і поставили на ноги», - розповів пан Олексій.
⠀⠀
У лікарні додають, що інформацію про своїх рідних, які госпіталізовані на Covid-19, можна дізнатись за номером 0 (67) 256 01 21.

Нагадаємо, 7 квітня на базі міської восьмої лікарні, у приміщеннях колишньої поліклініки, облаштували ще 38 ліжко-місць для пацієнтів з коронавірусом. Резервне ковід-відділення розгорнули за два тижні, а у актовому залі медзакладу відкрили реанімацію на 30 ліжок. Загалом лікарня може приймати 420 хворих.

Вранці 20 квітня ліжкова мережа міста заповнена на 59%. За останню добу до лікарень по місту госпіталізували 73 осіб, виписали – 79.

До речі, в департаменті охорони здоров'я Львівської області сьогодні заявили, що ситуація із госпіталізацією інфікованих недугою покращилась, себто можна говорити про позитивні зміни. Для порівняння, за останні сім днів у області до лікарень госпіталізували на 400 пацієнтів менше.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: