У Львові батьки можуть редагувати заявки щодо вступу малюків у дитсадки

дитячий садок
Фото (ілюстративне), з архіву редакції.

Станом на сьогодні у львівських дитсадках є 195 вільних місць для діток від двох до шести років.

Також у пресслужбі мерії нагадали батькам, які зареєструють дітей в дошкільні заклади на 2021-2022 н.р., до 10 травня включно є можливість редагувати електронні заявки дітей для вступу до дошкільних закладів міста, а саме: змінювати номер бажаного дошкільного закладу, пріоритет та рік зарахування.

«Із 1 по 10 червня 2021 року батькам надходитимуть на номер телефону, який зазначений в електронній заявці, смс-повідомлення про зарахування дітей до обраних ЗДО», - сказано в повідомленні.

Читайте також: Дошкільнят із сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах, навчатимуть волонтери у Львові

У відомстві додають, що якщо батьки зазначили у заявках 1-3 номери дошкільних установ - це означає, що вони погоджуються подати документи в один із вказаних після надходження смс-повідомлення про зарахування: електронна система зараховує дітей до одного із обраних батьками ЗДО.

Додаткову інформацію з питань електронної реєстрації дітей до ЗДО Львівської міської територіальної громади можна отримати за телефоном: 254-60-48 або через електронну пошту: [email protected] .

Ситуація із дитсадками у Львові

Торік у закладах дошкільної освіти Львова було відкрито 19 додаткових груп повного дня. Також минулого року розпочали роботу 18 груп короткотривалого перебування. До садків міста зараховано 8350 дітей.

Цього року у місті відкриють ще вісім дитячих садків. Наразі у приміщеннях тривають ремонтні роботи. Відтак, у місті з'явиться 28 додаткових груп у закладах дошкільної освіти для 700 діток.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: