Шмигаль доручив збільшити кількість авіарейсів між Україною та Туреччиною

авіапер
Ілюстративне фото

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль доручив опрацювати шляхи активізації туризму між Україною та Туреччиною.

Про це повідомляє пресслужба Кабміну.

«Українці входять до списку найчисленніших туристів у Туреччині, і географія їхнього відпочинку постійно розширюється. Тому ми маємо розглянути можливість розширення сполучення, зокрема організувати додаткові рейси до популярних маршрутів на вихідні, а також відкрити сполучення з новими містами», - зазначив прем'єр.

Він також наголосив, що необхідно розробити сприятливі умови для залучення в Україну туристів із Туреччини.

«Окрім великих міст, варто розглянути можливість розвитку напрямків до санаторних курортів, які будуть цікаві для подорожей усією родиною», - сказав прем'єр.

Зі свого боку посол України в Туреччині Андрій Сибіга додав, що для туристів із Туреччини можуть бути цікавими українські міста Кам'янець-Подільський і Хотин.

За підсумками наради Шмигаль дав доручення відповідним відомствам опрацювати питання можливості збільшення регулярних і чартерних рейсів між Україною і Туреччиною та розглянути шляхи спрощення системи відвідування України вакцинованими громадянами Туреччини.

Нагадаємо,  12 квітня Росія обмежила регулярне і чартерне авіасполучення з Туреччиною під приводом профілактики завезення нової коронавірусної інфекції.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: