У Львові змінили структуру ради

DJI_0084

Депутати Львівської міської ради погодили зміни до оновленої структури виконавчих органів, загальної чисельності апарату міськради та її виконавчих органів.

«Пропонуємо перейменувати департамент міської мобільності на департамент міської мобільності та вуличної інфраструктури, а управління транспорту – в управління міської мобільності. Це не тягне за собою реорганізаційних змін. Також пропонуємо змінити спосіб реорганізації управління «Секретаріат ради» в департамент «Секретаріат ради», – пояснила директорка юридичного департаменту Львівської міської ради Гелена Пайонкевич.

Нагадаємо, рішення про затвердження структури виконавчих органів, загальної чисельності апарату Львівської міськради та її виконавчих органів затвердили 4 лютого на засіданні сесії. Так, передбачається, що в раді з’явиться низка нових підрозділів, у деяких із них – зміниться підпорядкування, ще кілька – розширять до департаментів або ж реорганізують в управління. Усі зміни повинні вступити в дію не раніше 1 травня та прийняття ухвали про розмежування повноважень між виконавчими органами.

Водночас, проєкт ухвали про розмежування повноважень між виконавчими органами сьогодні вирішили перенести, щоб зібрати пропозиції від усіх фракції ЛМР.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: