Бойовики на Великдень запланували теракт в одній з церков, – розвідка

зсу3

За інформацією розвідки, 25 квітня російсько-окупаційні війська запланували провокації проти України із використанням озброєння та військової техніки з нанесенням маскування типу «піксель», яке використовується підрозділами ЗСУ.

Про це повідомляють у штабі ООС.

«Встановлено, що одна з таких провокацій має відбутися на Дебальцевському напрямку із залученням найманців «Союзу Добровольців Донбасу», які отримали відповідні вказівки від своїх кураторів щодо імітації наступу на позиції 7-ї окремої мотострілецької бригади 2-го армійського корпусу з метою руйнування інженерно-фортифікаційного обладнання перших позицій та нанесення втрат підрозділам цієї ж бригади. При цьому не виключаються втрати також серед цивільного населення.

Крім того, викликає обурення цинізм керівництва російських окупаційних військ, яким сплановано здійснення терористичних актів під час проведення Великодньої служби в одній із релігійних установ Московського патріархату, що може призвести до масових втрат серед парафіян.

Зазначене дасть змогу Росії звинуватити Україну в нехтуванні моральними, релігійними принципами та геноциді власного народу, а також ввести на територію України регулярні війська ЗС Російської Федерації».

У Командуванні вкотре наголошують, що Україна дотримується Мінських домовленостей, а вину за можливу ескалацію конфлікту та загибель цивільного населення й військовослужбовців ЗСУ покладає виключно на керівництво російсько-окупаційних військ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: