Львів VS коронавірус: статистика станом на 26 квітня

карантин788

Станом на ранок 26 квітня у Львові та на Львівщині підтверджено 127448 випадків інфікування коронавірусом, з них 3171 – летальні.

За минулу добу лабораторні центри провели 1082 ПЛР-тести. Відтак, 311 – позитивні, серед них львів’ян – 189, - передають у пресслужбі мерії.

Загалом коронавірусну інфекцію виявлено у 127448 осіб, 3171 людина померла. 96252 пацієнти одужало.

По місту Covid-19 підтвердили у 62741 особи, з яких 47496 вже одужало і летальних випадків – 1550.

Нагадаємо, відучора, з 25 квітня, Львів і Львівщина опинилась у «жовтій» карантинній зоні, згідно з рішенням міської та обласної комісій ТЕБ і НС. Відтак, жорсткий карантин скасовується, проте діятимуть обов'язкові обмеження.

З понеділка школярі знову сядуть за парти, відкриють непродовольчі крамниці, заклади культури, ТРЦ, фітнес-центри, ресторани, кафе, бари, їдальн та інших закладів харчування з 7:00 до 24:00 (за винятком замовлень на винос та доставки).

Дозволено також проведення масових заходів при участі максимум однієї людини на 4 м2 площі будівлі або території (на відкритому повітрі) або наповненістю залів до 50% місць у кожному окремому залі.

Проведення офіційних спортивних заходів з глядачами заповненістю до половини місць та при фізичній дистанції не менше ніж 1,5 метра (при розміщенні глядачів стоячи), робота кінотеатрів, театрів та інших закладів культури із заповненістю залів до половини та розміщенням глядачів у шаховому порядку по двоє;
робота навчальних закладів (але проводити масові заходи за участю учнів з більше, ніж однієї групи чи класу та за присутності інших відвідувачів, заборонено).

Транспорт. дозволено перевезення лише сидячих пасажирів у міському, приміському, міжміському, внутрішньообласному та міжобласному сполученні.

Спорт. дозволена діяльність спортивних залів, фітнес-центрів за присутності максимум одного відвідувача на 10 м2, у басейнах – максимум 4 людини на одній доріжці для індивідуальних занять або 6 осіб для спортивно-тренувальних груп.

Заборонено в «жовтій» зоні

  • перебування в громадських будинках і спорудах, громадському транспорті без респіраторів або захисних масок, що закривають ніс та рот;
  • перебування на вулицях без документів, що посвідчують особу;
  • організація бенкетів, публічних подій, святкових заходів на дискотеках, у нічних клубах, ресторанах, кафе, барах та інших розважальних закладах;
  • робота закладів, що надають послуги з розміщення (крім готелів, санаторно-курортних закладів, установ і закладів, які надають соціальні та реабілітаційні послуги).

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: