На Львівщині чоловіка підозрюють у розповсюдженні наркотичних таблеток

наркотики суб

Місцевому мешканцю, підозрюваному в розповсюдженні нарковмісних таблеток «Субутекс», загрожує покарання - до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Про це повідомляють у поліції Львівської області.

Під час досудового розслідування правоохоронці встановили, що 32-річний мешканець Нового Роздолу реалізовував на території міста наркотичні речовини, зокрема, таблетки «Субутекс», які містять  наркотичну речовину «бупренорфін».

Під час санкціонованого обшуку за місцем проживання зловмисника правоохоронці виявили та вилучили речовини схожі на наркотичні, зіп-пакети для фасування, електронні ваги, рослини зеленого кольору, схожі на коноплі, грошові кошти, виручені від незаконної діяльності та інші речові докази. Усе вилучене скеровано на експертне дослідження.

Зловмиснику повідомили про підозру у скоєнні правопорушення, передбаченого ч.2 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут  наркотичних засобів психотропних речовин або їх аналогів вчиненого повторно) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Суд обрав підозрюваному запобіжний захід - тримання під вартою. Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: