«Нафтогаз» оприлюднив річний тариф на газ

0газ

Газопостачальна компанія «Нафтогаз України» оприлюднила фіксований річний тариф на газ.

Про це повідомляється на сайті компанії.

«Відповідно до Постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, компанія ГК «Нафтогаз України» з 1 травня 2021 року автоматично переводить клієнтів на новий річний тарифний план – «Фіксований»», – сказано в повідомленні.

Ціна на блакитне паливо від ГК «Нафтогаз України», яку компанія встановлює з 1 травня 2021 року і до 30 квітня 2022 року, дорівнює 7,96 грн/куб.м з ПДВ, без вартості розподілу (доставки).

«Як і раніше, клієнти мають сплатити лише за спожитий об’єм газу за фіксованою ціною до 25 числа кожного місяця. Новий тарифний план доступний для отримувачів пільг та субсидій», – кажуть у компанії.

«Нафтогаз» також працює над тим, щоб у червні презентувати більше пропозицій на ринку – сезонні тарифні плани та газові пакети.

Ціна на газ для клієнтів ПОН:

  • ГК «Нафтогаз України» як постачальник «останньої надії» (ПОН) забезпечує газом побутових клієнтів, які раптово втратили постачальника;
  • ціна на газ для клієнтів ПОН у травні становитиме 9.57 грн/куб.м з ПДВ, без вартості розподілу (доставки);
  • надалі такі клієнти мають обрати ринкову газову компанію та заключити з нею договір, щоб отримати вигідніші ціни.

Як приєднатись до ГК «Нафтогаз України»:

  • подати заявку онлайн – на сайті gas.ua або у веб-версії Приват24, або офлайн – у відділеннях банку ПУМБ та мережі Ощадбанку;
  • для оформлення заявки клієнту потрібно заповнити коротку форму та надати кілька документів: паспорт, ІПН, документ про право власності на житло та згоду співвласника, якщо право власності оформлено на кількох співвласників житла, а також вказати EIC-код (16-значний персональний газовий номер об’єкта).

У «Нафтогазі» кажуть, що основними чинниками підвищення цін на газ в Україні є зростання ціни на природний газ у Європі – на травень вартість природного газу на європейських хабах сягнула майже 9 грн/куб.м в еквіваленті.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: