Нацполіція України запрошує на роботу

поліція робота

26 квітня, почався прийом електронних анкет для участі у конкурсі на заміщення вакантних посад «поліцейський офіцер громади».

«Зацікавлений у розвитку свого міста чи села та бажаєш долучитися до реалізації реальних змін — запрошуємо до команди поліцейських офіцерів громад України!» - повідомили в поліції.

Для участі в конкурсі потрібно зареєструвати електронну анкету. Зробити це можна з 26 квітня по 17 травня на сайті Національної поліції України.

Серед 19-ти областей необхідно обрати ту, у якій плануєте працювати. Набір проводять у: Вінницькій, Волинській, Дніпровській, Донецькій, Житомирській, Закарпатській, Запорізькій, Івано-Франківській, Кропивницькій, Київській, Львівській, Миколаївській, Одеській, Рівненській, Сумській, Харківський, Херсонській, Хмельницькій та Черкаській областях.

Дізнатися більше про проєкт Національної поліції України та етапи відбору можна, зателефонувавши на гарячу лінію за номером  067 284 72 00.

Взяти участь у конкурсі може чинний поліцейський, атестований співробітник, який має:

• загальний практичний стаж служби в поліції не менше півтора року (не враховується період навчання у закладах освіти та установах первинної професійної підготовки);

• вищу освіту;

• належний рівень фізичної підготовки відповідно до затверджених нормативів;

• посвідчення водія категорії «В» (із наявним практичним стажем керування транспортним засобом відповідної категорії).

Анкета активна до 08:00 години ранку 17 травня 2021 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: