Школярі із Львівщини перемогли у змаганнях зі стрільби з лука

_1619595622_613x321.83557625949_3_0_nw
Фото: ЛОДА

У фінальних змаганнях III Гімназіади України з стрільби з лука учнівська збірна Львівської області посіла перше загальнокомандне місце, набравши 805 очок.

Львів’яни майже вдвічі випередили срібних призерів змагань, – збірну лучників Чернівецької області з 448 очками. Бронзовим призером командного заліку стала команда Черкаської області (310 очок), - розповіли в департаменті молоді та спорту облдержадміністрації.

«У особистому заліку школярі Львівщини здобули 9 медалей. Золоті нагороди у скарбничку області принесли Данило Гелей, Марко Кордунський, Іван Перков, Вікторія Митрофанова, Анастасія Фадеева, Дзвенислава Черник, срібні – Марко Кордунський, Павло Довгіх, Олег Драбік, Матвій Засядковіч, Дзвеніслава Черник, Іван Перков та бронзові, – Божена Верещинська, Поліна Марченко, Анна-Марія Грем», - сказано в повідомленні.

Загалом позмагатися за перемогу у III Гімназіаді України, що відбувалась з 23 по 27 квітня, та вибороти право представляти Україну на Всесвітній гімназіаді у Цюаньчжоу (Китай), до Львова приїхали збірні команди шести областей та Києва.

Разом із господарями намагались якомога влучніше стріляти понад 40 школярів Запорізької, Чернівецької, Сумської, Черкаської, Чернігівської, Харківської областей та м. Києва. Склад кожної з команд – 3 хлопці, 3 дівчини. Лучники виконували олімпійські вправи, змагаючись на дистанції 60 метрів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: