У МОН повідомили, що розслідують справу з захистом львівської журналістки

Study and Research
Pen and Pile of books for Study and Research

Журналістка Олеся Яремчук, яка намагалась захистити свою наукову працю поспілкувалсь з міністром освіти Сергієм Шкарлетом. Їй запропонували захиститись в іншій раді.

Про це йдеться в дописі Олесі Яремчук у соцмережі.

«Щойно завершила розмову з міністром освіти та науки. Він повідомив, що мою «справу» вже розслідують. Він сам розмовляв з головою вченої ради, де я пробувала захиститись. Раду перевірятимуть. Мені ж міністерство готове надати можливість захиститись в іншій раді, попри те, що я «пропустила дедлайн» подання оголошення. Це щодо мого випадку.

Окрім того, я підняла тему офіційної оплати роботи спеціалізованих вчених рад (фінансувати захист має не аспірант/ка) та надмірної бюрократії у процесі захисту. Зміни, які будуть запроваджені 1 вересня 2021 року, неймовірно важливі, але спектр проблем набагато ширший. Моя історія – лише «крапля води у морі», - зазначила в дописі Яремчук.

Нагадаємо, письменниця та журналістка у своєму матеріалі для «Української Правди» розказала, як в одному з українських університетів з неї вимагали гроші за захист кандидатської дисертації.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: