Яке останнє рішення підписав Коболєв на посаді голови правління «Нафтогазу»

Фото з відкритих джерел.

Андрій Коболєв підписав рішення про початок сейсмічних робіт на Чорноморському шельфі.

Це його останнє підписане рішення на посаді.

У своємі Facebook він написав: «Сьогодні мій останній день роботи в Нафтогазі. Це були насичені 7 років 1 місяць 3 дні перетворення неможливого у досяжне. No Regrets. Озвучувати перелік здобутків Нафтогазу за цей час вважаю зайвим. Їх знають наші опоненти, знають наші союзники. Все, що ми зробили, вже увійшло до історії і ці факти не знищити».

Він зазначив, що, безперечно, має претензії до вчорашніх рішень уряду.

«Не в частині мого звільнення, а в тому, що вони зараз ставлять хрест на реформі корпоративного управління. З 2014 року Україна твердо вирішила, що на державній власності має заробляти держава і українці, а не наближені до грошових потоків політики. Одне вчорашнє рішення уряду відправляє у смітник всі напрацювання. І проти цього ми ще готові повоювати», – написав Коболєв.

Колишній очільник «Нафтогазу» зазначив, що не з’ясовуватиме стосунків через звільнення.

«Я залишаю ключі від кабінету Юрію Вітренку. Остання приємність, яку дозволив собі як очільник «Нафтогазу» – підписав рішення про початок сейсмічних робіт на Чорноморському шельфі», – резюмував Коболєв.

Нагадаємо, що 28 квітня Кабінет Міністрів України звільнив голову НАК «Нафтогаз України» Андрія Коболєва та призначив з 29 квітня в.о. міністра енергетики Юрія Вітренка та оголосив конкурс на зайняття посад чотирьох незалежних членів Наглядової ради.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: