На Львівщині затримали чоловіка, який вкрав автомобіль

поліція авто

На Львівщині поліцейські оперативно затримали зловмисника, причетного до незаконного заволодіння автомобілем. За скоєне 31-річному мешканцю Львівського району загрожує покарання – до шести років позбавлення волі.

Про це повідомляють у поліції Львівської області.

29 квітня близько 22.00 у поліцію надійшло повідомлення від 60-річного мешканця одного з сіл Львівського району про викрадення його автомобіля ВАЗ 2103, який він залишив на вулиці біля будинку.

Менше ніж за півгодини оперативники кримінальної поліції виявили автомобіль заявника за кілька кілометрів від місця викрадення. Біля авто перебував чоловік, який, побачивши правоохоронців, намагався втекти, проте, був затриманий.

Втікачем виявився 31-річний мешканець району. Як встановили поліцейські, зловмисник проник в автомобіль, пошкодивши замок водійських дверцят, та поїхав у напрямку селища Щирець. Речові докази причетності до вчинення злочину правоохоронці у нього вилучили.

Правоохоронці відкрили кримінальні провадження (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкціями статей – до шести років позбавлення волі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: