Львівські патрульні затримали нетверезого чоловіка який вкрав мотоцикл

Безымянный
Фото: патрульна поліція

Вчора зранку патрульні 4 батальйону отримали виклик на вулицю Пулюя. Очевидці повідомили про неадекватного чоловіка на мотоциклі.

Коли екіпаж приїхав на місце події, то побачив чоловіка, який віддалявся від них на мотоциклі. Патрульні наздогнали його, повідомляють у поліції.

Під час перевірки документів, 43-річний львів'янин не зміг надати жодного. Він сказав, що майстер і взяв у ремонт цей транспортний засіб. Патрульні встановили в базі даних власника двоколісного і зв'язалися з ним.

З'ясувалося, що мотоцикл був припаркований біля під'їзду і 48-річний власник нікому його не давав та не знає цього чоловіка. Він написав заяву. На місці події працювали слідчі.

Натомість, патрульні оформили на ймовірного зловмисника протокол за ч.1 ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані сп'яніння) КУпАП та постанову за ч. 2 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має права керування таким транспортним засобом) КУпАП.

Чоловікові загрожує відповідальність за ч. 1 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) ККУ. Карається обмеженням волі на строк від трьох до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: