Bolt готується запустити прокат автомобілів у Європі

болт2
Фото з відкритих джерел.

Bolt інвестує 20 млн євро в запуск сервісу каршерингу. Стежитимуть за попитом в Україні.

Про це повідомила прес-служба платформи.

«Провідна платформа для замовлення поїздок Bolt запускає сервіс каршерінга Bolt Drive в Європі. Нова послуга дасть можливість користувачам орендувати автомобіль на короткий термін за допомогою програми Bolt. Компанія збирається інвестувати 20 млн євро і запустити сервіс Bolt Drive в Європі вже в цьому році », — сказано в повідомленні.

Пілотний запуск сервісу відбудеться на внутрішньому ринку — в Естонії.

Також платформа Bolt збирається першою в Європі об'єднати в одному додатку сервіс замовлення поїздок, каршерінг, а також прокат електросамокатів і електровелосипедів.

«Завдяки новому сервісу користувачі Bolt зможуть орендувати автомобіль одним натисканням кнопки. Таке швидке і зручне рішення дозволить менше залежати від особистих автомобілів і скористатися альтернативними видами транспорту для здійснення коротких поїздок », — сказано  в повідомленні.

Платформа також зазначила, що буде спостерігати за розвитком цього напрямку в Естонії, а також вивчати ринок і попит на цю послугу в Україні.

«Виходячи з отриманих даних, ми приймемо рішення про запуск сервісу каршерінга в нашій країні», - цитує прес-служба слова керівника напряму з розвитку шерінгових сервісів компанії Bolt в Україні Антона Мілку.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: