На Львівщині поліцейські відкрили кримінальне провадження через обвал моста

Фото з відкритих джерел.

3 травня о 19:35 в с. Гайок Кам’янка-Бузького району на автодорозі Львів-Радехів- Луцьк обвалився міст через річку Західний Буг. Слідчі, які працювали на місці відкрили кримінальне провадження по факту службової недбалості.

3 травня, о 19:35, в селі Гайок Кам’янка-Бузького району на автодорозі Львів-Радехів- Луцьк обвалився міст через річку Західний Буг. Слідчі, які працювали на місці, відкрили кримінальне провадження за фактом службової недбалості.

Про це повідомляє поліція Львівської області.

На місці події працювали групи реагування патрульної поліції відділення поліції, слідчо-оперативна група відділу поліції Львівського районного управління поліції, а також співробітники інших служб поліції Львівщини та Управління патрульної поліції.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.367 (Службова недбалість) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - штраф від двох тисяч до чотирьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Проводиться досудове розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: