На Львівщині прогнозують дощі

погода

Кілька днів у Львові та області протрималась сонячна тепла погода, втім вже у четвер синопники прогнозують зниження температури та дощі.

Про це йдеться на сайті Sinoptik.ua.

Сьогодні, у середу, 5 травня, упродовж дня буде хмарно, опадів не передбачається. Температура повітря від 4 до 19 градусів тепла.

Натомість в четвер, 6 травня, весь день буде хмарним. Уночі йтиме сильний дощ, який до ранку повинен послабшати, а до середини дня і зовсім закінчитися. Прогнозують від 5 до 13 градусів вище нуля.

У п'ятницю, 7 травня, погода дещо погіршиться. Упродовж дня буде похмуро без прояснень. Вранці очікується дощ. Після обіду він послабшає, але буде продовжувати йти до пізнього вечора. Очікується від 5 до 13 градусів.

На вихідних, у суботу-неділю, 8-9 травня, погода буде мінливою.

У суботу ранок та день у Львові будуть хмарними, тільки вечір порадує нас ясним небом. Ніч та ранок пройдуть без опадів. Удень очікується дрібний дощ, який до вечора повинен закінчитися, до 10 градусів тепла.

У неділю лпадів не прогнозують, ясна погода триматиметься впродовж дня, однак очікуться мінлива хмарність, до 17 градусів тепла.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: