Після обвалу мосту водії стоять у кілометрових заторах

Фото з відкритих джерел.

Після обвалу мосту  на трасі «Львів – Луцьк» потік автомобілів пустили на Червоноград, але забули, що біля Великих Мостів відбувається ремонт дороги.

Там утворилися величезні, кілометрові затори.

Про це повідомив у своєму ФБ депутат Червоноградської міської ради Олександр Клімов.

«Вважайте, що ми всі приїхали! Потік автомобілів пустили на Червоноград, але забули, що біля Великих Мостів відбувається ремонт дороги. Там утворилися величезні, кілометрові корки, в яких доведеться простояти кілька годин.  Так що порада тим, хто зібрався до Львова – виїжджайте заздалегідь…», – зазначив у дописі Олександр Клімов.

Як повідомляла прес-служба Львівської ОДА, 4 травня представники департаменту дорожнього господарства спільно з Службою автомобільних доріг у Львівській області, підрядною організацією, працівниками Патрульної поліції обстежать  напрямки об’їзду ділянки дороги, де обвалився міст

«На сьогодні розглядаємо такі напрямки об’їзду. Для великогабаритного транспорту  – дорога  Радехів-Червоноград-Великі Мости-Гайок, а також Радехів – Лопатин – Буськ – Львів.  Для легкових автомобілів, «швидких», маршрутних транспортних засобів, шкільних автобусів  – напрямок Долини – Сілець – Старий Добротвір – Гайок. Упродовж дня працівники вищезгаданих структур здійснять обстеження даних доріг, зокрема перевірять інженерні споруди і за результатами виїзду напрацюють кінцеву схему об’їзду для затвердження», – зазначив заступник голови ЛОДА Андрій Годик.

Нагадаємо у Кам’янка-Бузькому районі на автодорозі Львів-Радехів обвалився міст.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: