У Туреччині затримали голих дівчат, які робили фото на яхті

голі українки 2

У Туреччині українки вирішили влаштувати голу фотосесію на яхті у Туреччині, що викликало шквал критики у місцевих.

У Туреччині українки вирішили влаштувати голу фотосесію на яхті, що викликало шквал критики у місцевих.

Про це пише турецьке видання Antalya Lider, - йдеться на сайті 24 каналу.

Голий фотосет дівчата влаштували у затоці Гечек в районі Мугли. Дівчата, не соромлячись позували оголеними, а чоловіки на це дивилися.

По-перше, як зазначають ЗМІ, місцеві жителі були вражені тим, що до такої фотосесії вдалися під час священного Рамадану. По-друге, зробили це у час повного локдауну для місцевих, коли лише для туристів не діють суворі заборони. У Муглі дозволяється вихід яхт у відкрите море, тому проблем із організацією плавання не виникло.

Дівчата відкрито і не соромлячись позували на яхті, тому їх легко помітили із сусідніх плавзасобів. Відтак викликали поліцію. Один із чоловіків-очевидців написав, що двоє з дівчат займалися на яхті коханням. Це викликало бурю негативу серед місцевих.

Як видно з фото, під час зйомок на яхті були присутні 6 дівчат і 2 чоловіків. Дівчата фотографували одна одну, а чоловіки дивилися на процес.

Нагадаємо, на початку квітня в Дубаї в ОАЕ заарештували 17 дівчат і чоловіка, які робили фото та відео в оголеному вигляді на балконі хмарочоса. Серед них було 12 українок.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: