Справу про напад на будинок ветерана АТО буде передано в ГСУ Нацполіції

1560498617_0_0_3212_1807_1920x0_80_0_0_545cdf39463ddb86685e9ac9653bbfc8

Слідство про напад п'ятьох нетверезих молодиків на будинок ветерана АТО на Тернопільщині продовжується.

Про це заявив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

Інцидент стався на Тернопільщині, коли п‘ятеро нетверезих молодиків намагалися увірватися в приватний будинок. А його господар, захищаючись, смертельно поранив одного з нападників.

«Вважаю передчасним та необґрунтовани пред’явлення підозри 24-річному ветерану АТО, який був вимушений застосувати холодну зброю для самозахисту після того, як до нього, до його домівки, прийшли п’ятеро нападників, один із яких пізніше загинув від отриманих поранень. Життя людини безцінне, і ніхто немає права зазіхати нього»,– коментує Арсен Аваков.

Міністр внутрішніх справ наголосив, що право на самооборону та захист свого житла, крім випадку перевищення мір необхідної самооборони, - кожному гарантоване Законом. І додав, що слідство цього інциденту буде передане до Головного слідчого управління Нацполіції.
«Справа про вторгнення на территорію домоволодіння та напад групи з п’ятьох осіб на ветерана АТО буде передана в Головне слідче Управління Національної поліції, а слідчі звернуться до суду з клопотанням про зміну запобіжного заходу з цілодобового домашнього арешту - на особисте зобов’язання», - зазначив Арсен Аваков, додавши, що слідство буде повним, неупередженим та об‘єктивним.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: