У Жовкві обрали нового директора лікарні

jovk

Директора КНП «Жовківська лікарня» став Орест Бакум, який раніше обіймав посаду завідувача поліклінічного відділення лікарні.

Учора, 6 травня, відбувся конкурс на заміщення посади директора КНП «Жовківська лікарня», участь у якому брали п’ятеро кандидатів: Орест Бакум, Максим Крачковський, Теятна Кудик, Володимир Цимбала та Ігор Шульган.

Переможцем став Орест Бакум. Згідно з його декларацією, новий директор лікарні має у власності дві земельні ділянки у Жовкві, будинок площею понад 214 кв м, а також володіє земельною ділянкою у селі Любеля. Ще одна земельна ділянка в Любелі належить його дружині і недобудована квартира у Львові площею 53 кв м. Подружжя володіє автомобілем Nissan Pathfinder 2014 року випуску, вартістю 190 тисяч гривень. Торік Орест Бакум заробив 288 тисяч гривень, а його дружина – понад 123 тисячі гривень.

Нагадаємо, проведення конкурсу супроводжувалося скандалом, адже  у березні конкурсна комісія перевищила свої повноваження і змінила кваліфікаційні вимоги до претендентів на посаду керівника лікарні, зменшивши стаж роботи – не менше трьох років. Тоді як, згідно із статутом лікарні, він має бути не менше п’яти років. На цьому наголошував депутат Жовківської ОТГ Богдан Юрдига.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: