Попит на вживані легкові автівки у квітні зріс на 11%

unnamed
Фото ілюстративне. Джерело: Твоя машина

У квітні нинішнього року частка вживаних іномарок сягнула 79,5% від усіх легкових автомобілів, що за місяць вперше зареєструвалися в Україні. Найпопулярнішаю маркою стала Renault Megane — 2370 реєстрацій.

Такі дані наводить на своєму сайті Асоціація автовиробників України (Укравтопром).

На другому місці за популярністю опинилась Volkswagen Golf — 2015 автівок цієї марки було зареєстровано в Україні у квітні 2021 року.

Третє місце посіла марка Volkswagen Passat (1986 реєстрацій). На четвертому місці - Skoda Octavia (1845 реєстрацій). П'яте місце посіла Ford Focus із 1508 зареєстрованими авто у квітні 2021 року.

Загалом із початку цього року українські номери отримали майже 126,5 тис. вживаних машин, завезених з інших країн, що у 4 рази більше, ніж нових легкових авто за той самий період. Проте порівняння в 11% зроблено з березнем минулого року, бо у квітні 2020-го сервісні центри Міністерства внутрішніх справ України в умовах карантину не реєстрували вживаних авто.

В Україні за січень — березень 2021 року було зареєстровано 87,7 тис. вживаних легкових імпортних автомобілів, що на 10% більше, ніж за аналогічний період 2020 року.

З початку року на українському ринку було зареєстровано 31,1 тис. нових легкових автомобілів, що на 30% більше, ніж за аналогічний період минулого року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: