Львівські громадські активісти запустили освітній проєкт для молоді на Youtube

PRO Молодь 2

Щовівторка та п'ятниці на Youtube-каналі управлінння молодіжної політики міськради виходитиме відео із молодіжними активістами, лідерами думок серед молоді та експертами з різних сфер діяльності.

Youtube канал «PRO Молодь» — освітній проєкт громадських активістів Львова для молоді, - розповіли у пресслужбі міської ради.

«У відео експерти простою мовою для підлітків та молодих людей розкривають актуальні теми сьогодення. Першим спікером освітнього серіалу запросили громадського активіста Данила Шевчука, який розкрив тему волонтерства, а саме як шукати можливості, що дає у майбутньому досвід волонтерства, та які навички здобуває молода людина під час організації власного проєкту. Серед інших тематик - міжнародні стажування, як організувати освітній вишкіл для молоді та дітей, а також теми медіаграмотності, секрети успішних текстів, маркетинг та інше», - сказано в повідомленні.

Зі слів начальника управління Олександра Николяка, команда завжди рада вислухати ідеї молодих людей щодо наповнення каналу чи допоможуть реалізувати їхні амбітні плани.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: