Львівський парк, який з'явиться у промзоні, включили до реєстру індивідуальних

_1620826252_613x321_3_0_nw
Візуалізація: ЛОДА

Індустріальний парк «Спарроу Парк Львів» включили до реєстрів індустріальних парків України.мМісцем розташування парку буде промислова зона «Сигнівка».

Індустріальний парк «Спарроу Парк Львів» включили до реєстрів індустріальних парків України. Місцем розташування парку буде промислова зона «Сигнівка».

Про це повідомили пресслужбі облдержадміністрації.

Зі слів директора департаменту економічної політики Львівської ОДА Степана Куйбіди, це вдала нагода залучити фінансування та створити близько тисячі робочих місць.

Він каже, що загальна сума інвестицій у повний розвиток та функціонування індустріального парку становитиме приблизно 1 898 млн грн. Загалом індустріальний парк здатен залучити у розрахунку на 1 гектар території інвестиції до 4 млн дол США та створити до 60 робочих місць.

«Також є підстави вважати, що учасниками парку будуть іноземні компанії з експортним продуктом, тому і частка експортної виручки в загальному обсязі реалізованої продукції планується не менше 20-30% .Ззагальний обсяг реалізованої продукції на етапі повного освоєння приміщень ІП може становити 56 млн дол США на рік. Цей крок стане значним поштовхом для інвестиційного розвитку області», - додав Степан Куйбіда.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: