Медведчука відправили під домашній арешт

185826810_4003977282993276_396215013867409567_n

Печерський районний суд Києва ухвалив рішення відправити під цілодобовий домашній арешт кума Путіна голову політради партії «Опозиційна платформа – За життя» Віктора Медведчука.

Про це інформує УП.

Рішення оголосив суддя В'ячеслав Підпалий. Таким чином суд не задовольнив клопотання прокурорів. Останні просили тримання під вартою із заставою у 300 мільйонів гривень.

Термін домашнього арешту триватиме до 9 липня 2021 року. Суд зобов'язав Медведчука здати закордонні паспорти та носити електронний браслет.

Сторона захисту просила не застосовувати до підозрюваного жодного запобіжного заходу. Окрім того, нардепи із фракції «ОПЗЖ» хотіли взяти кума Путіна на поруки, проте суд відмовив.

Водночас Медведчук заявив, що вдома буде займатись роботою та давати інтерв’ю.

Щодо Тараса Козака, то, за словами Віктора Медведчука, його соратник зараз знаходиться на лікуванні у Білорусі. Раніше повідомлялося, що нардеп переховується у Росії.

Як повідомлялося, раніше генеральний прокурор Ірина Венедиктова підписала підозри у державній зраді і замаху на розкрадання національних ресурсів в Криму народним депутатам Віктору Медведчуку і Тарасу Козаку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: