На Львівщині затвердили спеціальну схему курсування маршруток через обвалений міст

184172964_2875426579338243_8630773701374566428_n
Фото з відкритих джерел.

Від 13 травня відновлюють сполучення між частинами дороги "Львів-Луцьк", де обвалилася секція моста у селі Гайок.

Про це повідомляє Суспільне.

Обласні маршрутки доїжджатимуть до обваленого моста, пасажири переходитимуть пішохідним переходом, і з іншої сторони річки Західний Буг пересідатимуть на автобус цього ж рейсу.

Вартість проїзду не зміниться. Цією схемою будуть їздити лише обласні маршрути. Міжобласні автобуси їздитимуть через Буськ.

«Ми узгоджували графік перевезень і надіюсь, що завтра ми ті маршрутки запустимо, бо це організувати не так просто і не кожен перевізник має на один маршрут ще по одній машині. Тому тим перевізникам, які не мають відповідної кількості машин, ми зменшимо маршрути», — розповів Юрій Бочко, заступник голови Львівської облдержадміністрації, у коментарі для Суспільного.

Тим часом біля місця, де обвалилася секція мосту, підрядники роблять земляний насип для тимчасового автомобільного мосту.

Після того будуть встановлювати тимчасову металеву конструкцію. Роботи з будівництва тимчасового мосту мають завершити до кінця травня.

«Наразі ми робимо об’їзну дорогу, підсипку. Возимо з шахти № 6 руду, яка буде на переправу для спецмашин, легкових: для швидких, для пожежних», — розповідає працівник підрядника Василь Бузар.

Нагадаємо, поки що місцеві мешканці ходять пішки або ж пересуваються на велосипеді через піший перехід, який облаштували 9 травня.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: