У ще одній лікарні на Львівщині оновили приймальне відділення

185321626_298982251679403_3608940823139934552_n_1620896840_1620x1080_1_0
Фото: пресслужба ОДА

У Стрийській центральній районній лікарні повністю завершено реконструкцію відділення надання невідкладної медичної допомоги.

Про це повідомили у департаменті охорони здоров’я ОДА.

У приймальному відділенні зробили капітальний ремонт із заміною вікон та сантехніки, встановили нові меблі та медичне обладнання, облаштували операційні, кімнати для лабораторій, приміщення для надання невідкладної допомоги, облаштовали місця для під’їзду автомобілів швидкої допомоги, встановили комп’ютерний томограф та ультразвукову діагностичну систему.

Відремонтували відділення і всередині: замінили систему вентиляції, електрику, каналізаційну мережу, систему водопостачання та прибрали території.

Вартував ремонт 9 272,1 тис грн. Фінансували роботи в межах програми Президента України «Велике будівництво» за кошти державного та місцевого бюджетів.

На рік приймальне відділення Стрийської центральної районної лікарні обслуговує близько 10 тис. пацієнтів, які поступають на стаціонарне лікування. Окрім того, до травмпункту лікарні щороку звертається приблизно 5 тис. осіб. Відділення  невідкладної (екстреної)  медичної допомоги  працює  в  цілодобовому  режимі надаючи  медичну  допомогу  в  невідкладних  станах.

Додамо, що вчора нове приймальне відділення відкрили у Червоноградській міській центральній лікарні.

Нагадаємо, в межах президенської програми «Велике будівництво» на Львівщині передбачено реконструкцію приймальних відділень восьми опорних закладів охорони здоров’я на Львівщині.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: