Топ-7 комедій на вихідні

original
Фото з відкритих джерел.

Після важкого робочого тижня на вихідних хочеться відпочити як фізично так і морально, тому ми пропонуємо вам підбірку комедій для хорошого настрою.

Після важкого робочого тижня на вихідних хочеться відпочити як фізично, так і морально, тому ми пропонуємо вам підбірку комедій для хорошого настрою.

«Химери» (Freaky)

Невдаха старшокласниця Міллі Кесслер стає новою ціллю Барні Гарріса – серійного вбивці, відомого як «М'ясник з Бліссфілда». У момент, коли чарівний кинджал вбивці змушує Міллі помінятися тілами з маніяком, дівчина виявляє, що у неї є тільки один день, щоби повернутися в своє тіло, перш ніж залишитися в тілі вбивці назавжди. Міллі переслідує поліція, яка сповнена рішучості зловити сумнозвісного м'ясника-вбивцю, але, незважажчю на це, дівчин повинна знайти Барні Гарріса, який використовує її тіло для нападу на її ж однокласників у школі.

Кадр з фільму.

«Афера по-голівудськи» (The Comeback Trail)

Справи у продюсера Макса Барбера йдуть як ніколи погано. Ще й бос місцевої мафії Реджи Фонтейн нагадує про борги. У Макса разом з його помічником Волтером народжується геніальна ідея. Вони наймають підстаркуватого актора, п’яницю зі схильністю до суїциду, герцога Монтану. За написаним швидкоруч сценарієм вони зніматимуть фільм. Звісно ж, усі ризики передбачені, а актори застраховані. Головна задача горе-продюсерів тепер вчасно вбити виконавця головної ролі. І не лише у кадрі, а й у житті. Грошей від страхової має вистачити на покриття усіх боргів.

Кадр з фільму.

«Чесний кандидат» (Irresistible)

Сатирична комедія про вибори у США. У глушині штату Вісконсін був виявлений єдиний чесний дурник із залізними принципами - ідеальний ключ до сердець високоповажних провінційних виборців. Саме йому – бравому полковнику у відставці – належить битися за майбутнє демократії всієї країни, а може, й усього світу. Є лише один нюанс – сам кандидат про це ще не знає.

Кадр з фільму.

«Мадам Парфюмер» (Les Parfums)

Добродушному водію доводиться працювати з владною жінкою. У центрі сюжету опиняється відома особистість у світі парфумерії – Анна Вальберг. У неї егоїстичний характер і бурхливий темперамент, жінка веде спосіб життя типової знаменитості. Її новий водій на ім'я Гійом – єдина людина, яка витримує її характер. Найімовірніше, це головна причина, чому вони досі працюють разом.

Кадр з фільму.

«Пісенний конкурс Євробачення: Історія вогненної саги» (Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga)

Ісландські музиканти Ларс Еріксон і Сіґріт Еріксдоттер мріють перемогти на знаменитому міжнародному конкурсі естрадної пісні. У рідній країні їх ніхто не любить, але вони отримують шанс перемогти на «Євробаченні». Вони готові йти до кінця і для досягнення заповітної мети не зупиняться ні перед чим.

Кадр з фільму.

«Екстремальна робота» (Extreme Job)

Після проваленої місії групі молодих детективів під керівництвом капітана Го пропонується останній шанс врятувати свою кар’єру. Вони повинні таємно спостерігати за міжнародною наркогрупою. Їхнім місцем розташування є курячий ресторан. Здається, справи йдуть, але Го повідомляють, що заклад незабаром закриється. Капітан та його колеги вирішили придбати ресторан, все ще плануючи використовувати його для своєї таємної місії. Однак цілком несподівано ресторан стає відомим своєю їжею.

Кадр з фільму.

«Зависнути в Палм-Спрінгз» (Palm Springs)

Найлз випадково потрапив на весілля, куди його запросила набридлива подружка нареченої Місті. Трапляється халепа і він опиняється у часовій петлі. Тепер вислуховувати щемливі тости доведеться вічно. Одного дня разом з ним до часової петлі потрапляє сестра нареченої Сара. У розпорядженні цієї парочки безкінечне літо у Палм-Спрінгз та нагода без ризику для життя робити усе, що спаде на думку. Добре, що з фантазією у цих двох все гаразд.

Кадр з фільму.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: