У Львові встановлять модульну вбиральню

Безымянный

Виконавчий комітет Львівської міської ради погодив встановлення  автоматизованої модульної вбиральні на проспекті Свободи в межах пілотного проєкту.

Виконавчий комітет Львівської міської ради погодив встановлення автоматизованої модульної вбиральні на проспекті Свободи в межах пілотного проєкту.

«Цим рішенням ми хочемо реалізувати пілотний проект, що дасть змогу запровадити нові стандарти санітарного обслуговування в місті, і напрацювати систему утримання таких об’єктів. Запропонована модульна вбиральня є повністю інклюзивною і повністю автоматизованою, не потребує обслуговуючого персоналу. Оплата за користування може здійснюватися в різний спосіб, як готівкою, так і безготівково. Для її встановлення буде оголошено процедуру закупівлі, але однозначно, що вона буде українського виробництва», - розповів директор департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Олександр Одинець.

Як пояснила Ірина Маруняк, заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства, підземні вбиральні на пр. Свободи зараз не працюють.

«Коли ми зремонтуємо підземні вбиральні на пр. Свободи, то модульну можна буде перенести в інше місце. Однак, підземні вбиральні не розраховані на маломобільних людей і жінок з візочками. А у модульній вбиральні є місце, де можна навіть перепеленати дитину», - додала Ірина Маруняк.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: