У Львові збільшили виплати батькам загиблих воїнів АТО

DJI_0084

Виконавчий комітет міської ради Львова погодив збільшення суми виплат допомог матерям і батькам загиблих воїнів АТО / ООС з нагоди Дня матері та Дня батька.

Тепер ця допомога становитиме 10 тис грн (раніше була 5 тис грн). Також дію програми поширили на Львівську територіальну громаду.

Попередньо, цього року з нагоди Дня матері та Дня батька, по 10 тис грн допомоги від мерії Львова отримають 145 матерів та батьків воїнів АТО/ООС, які загинули або померли внаслідок поранення, контузії чи каліцтва, одержаних під час безпосередньої участі в антитерористичній операції, та Героїв Небесної Сотні – мешканців Львівської МТГ.

З нагоди Дня матері, цього року місто також виплатить допомогу матерям дітей, батьки яких ухиляються від сплати аліментів; неповнолітнім матерям; матері учасника бойових дій, який загинув під час війни на території Республіки Афганістан – мешканкам, які зареєстровані у Львівській МТГ. Загальна сума виплат – 82 тис грн.

Матеріальну допомогу цим матерям виплатять у межах Комплексної програми соціальної підтримки окремих категорій громадян Львівської міської територіальної громади.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: