7 нових серіалів травня, які обов’язково потрібно подивитись

travserial

На дачі пора садити картоплю, друзі запрошують на пікніки, та й свята йдуть одне за одним. Схоже, цього місяця з’являється багато нових турбот. Але щось має лишатися незмінним і стабільним. Наприклад, вечірній перегляд хорошого серіалу. Що дивитися у травні 2021?

1. Фельдшери (Bloods), 5 травня 2021

Головний герой Малік намагається вести відеооблог, але при цьому закритий навіть перед друзями. Разом з напарницею фельдшер лікує людей в Лондоні. Спостерігати за смішною парочкою та їх колегами ми можемо на екрані.

2. Спадщина Юпітера (Jupiter’s Legacy), 7 травня 2021

Головні герої Шелдон та Грейс потрапили на таємничий острів, де отримали суперсили. Події відбуваються у 1932 році, учасники команди “Союзу правосуддя” стануть першими супергероями на світі. Світу і справді не завадить захист та допомога. Супергерої виконують місію впродовж життя і намагаються передати незвичайну роботу і своїм дітям. Але і в людей з надзвичайними здібностями бувають конфлікти “батьки-діти”. Яке покоління виявиться правим?

3. Вискочка (Shrill), 3 сезон, 7 травня

Енні в один момент вирішила стати сміливішою, бути помітною для інших. Дівчина створила блог і швидко стала популярною. Насправді кожен з нас заслуговує бути щасливим і прийнятим іншими просто зараз.

Комедію зняли за книгою Лінді Вест. У першому сезоні більше показували проблеми через зайву вагу. У другому й третьому розкривають внутрішній світ та емоції героїні, а також стосунки з новим хлопцем.

4. Міфічний квест (Mythic Quest: Raven’s Banquet), 2 сезон, 7 травня

Серіал романтизовано показує будні відеорозробників. Хоч серіал розроблявся для реклами гри MMORPG, сценаристи не орієнтувалися виключно на геймерів. Робота інженерів, креативників, менеджерів теж може перетворитися на поле бою. Жарти, неформальна обстановка, дружба команди та трохи про розробку ігор — усе це буде цікаво і звичайному глядачу.

5. З невідомості (Girl from Nowhere), 2 сезон, 7 травня

Серіал, в якому більше таємниць, ніж відповідей. Дівчина Ненно постійно переходить в нові школи. Їй вдається викривати неправду та злочини викладачів і студентів мало не на кожному кроці. Заздрість, приниження, насильство постійно виникають у школі. Але саме завдяки Ненно кожен тиран чи злочинець буде покараний.

6. Холстон (Halston), 14 травня

Серіал про геніального дизайнера Роя Холстона. Саме він створював капелюшки для Жаклін Кеннеді, Лайзи Мінеллі, Марлен Дітріх. Дизайнер мріяв “Одягти усю Америку”, однак, через власні амбіції втратив все. Холстон був найвпливовішим дизайнером свого часу, новатором в одязі, моді, бізнес-ідеях. Історія такої цікавої багатосторонньої людини варта перегляду.

7. Метод Комінскі (The Kominsky Method), 28 травня

Третій сезон комедійного серіалу про актора Сенді Комінскі. Головну роль зіграв Майкл Дуглас. За сюжетом, Комінскі багато років працював в Голлівуді та став викладачем акторської майстерності. Чоловік настільки геніальний, що може зробити актора з будь-кого. Він виховав багато учнів, але особливим стало знайомство з Норманом Ньюлендером. Тепер вони стали найкращими друзями, які проживають різні смішні ситуації. Серіал доводить, що і в старості можна залишатися з почуттям гумору і по-новому сприймати життя. Цей сезон стане завершальним у “трилогії”.

Джерело: Всвіті

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: