900 кілометрів за 24 дні: двоє чоловіків пройшли пішки зі Львова у Дніпро

187137835_2970285683239978_1880873214501142094_n
Фото ДніпроTV.

Пішу подорож між двома містами здійснили двоє дніпрянин: Максим Буковшин та Сергій Новіков. Вони перебували в дорозі 24 дні, пройшли 7 областей і понад 900 кілометрів. Чоловіки кажуть – це була їхня мрія.

Про це пише видання ДніпроTV.

«Було драйвові, екстремально і важко. Але загалом – дуже сподобалось. Сподобалась наша країна. Коли їдеш авто, то не видно, якою красивою є Україна. Подорож пішки та проїздом дуже відрізняється, бо не видно багато інших цікавих речей. Особливо вразили села. Наш маршрут пролягав десь половину трасою, а ще половину – через села. До прикладу, при в’їзді майже в кожне з них стоїть хрест», – розповів один з мандрівників, Сергій Новіков.

Фото ДніпроTV.

Інший екстремал, Максим Буковшин, наголосив на тому, що було найбільш приємним, а що – найскладнішим:

«Ми декілька разів зупинились у готелях, щоби покупатись та попрати речі. Ще двічі зупинялись по маршруту у друзів: у Львові та Тернополі. Вони нас дуже гарно зустріли, було дуже щиро та емоційно. Найважчим було те, коли ми пройшли плановані 40 кілометрів, але не знаходили місця для ночівлі і доводилось йти ще 3-5 км. в пошуках прийнятної ділянки».

Фото ДніпроTV.

Вдома екстремалів зустрічали друзі та рідні. Хлопці зазначили, що поки не планують найближчим часом подібних пригод, адже вони займають багато часу. Але в майбутньому не виключають нових походів, адже в Україні ще стільки всього цікавого.

Фото ДніпроTV.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: