У Львові відкрився новий розважально-відпочинковий комплекс

У Львові відкрився новий розважально-відпочинковий комплекс Arena Fun Park.

«Головною ідеєю створення цього простору було об'єднати усі можливі розваги для змістовного та активного - лазертаг, пейтбол, картинг, а головне щоб на цій локації було цікаво усій сім’ї. Наприклад, для дітей передбачена дитяча зона з логічними іграми, батутами та атракціонами, для молоді ми запросили відомих в Україні виконавців, а для дорослих діятиме фудкорти, роуп-джампінг, прокат велосипедів та картинг», - зазначає комерційний директор стадіону «Арена Львів» Денис Ринський.

Розважально-відпочинковий простір Arena Fun Park діятиме у період травня-вересня. Впродовж чотирьох місяців - святкова фотозона та тематичні фестивалі.

Програма простору:

22-23 травня на території «Львів-Арени» пройде фестиваль Вишиванки, а родзинкою вікенду стане великий концерт групи KALUSH. Квитки можна придбати за посиланням: https://bigshow.ua/events/kalush-arena-lviv/

28-30 травня - пройде фестиваль NeZlypnestyaFest.

4-6 червня - Gril Extreme fest та чемпіонат України з дріфту

11 червня-11 липня - передбачена Фан-зона Євро 2021. У програмі заплановано перегляд футбольних матчів, екскурсії стадіоном «Арена Львів», фан зустрічі з футболістами, змагання з мініфутбол, музична програма з діджеями та дитяча зона.

27 червня - святкування Дня молоді

28 червня - святкування Дня Конституції України

Відвідати територію «Arena Fun Park» можна за адресою: місто Львів, вул.Стрийська, 199 (територія стадіону Львів-Арени). Вхід безкоштовний.

Довідка

«Arena Fun Park» - це унікальний сімейний простір для розваг та відпочинку. На великій території з південного боку стадіону у 6000 кв.м зібрані цікаві розваги - спорт, фестиваль їжі, тематичні ярмарки, дитяче автомістечко, надувні гірки, батути, картинг, пейнтбол, роуп-джампінг, лазертаг. Також на території розташована зона для пікніка, музична сцена та дитяча зона.

Організаторами простору «Arena Fun Par»  є Арена Львів - це найбільший та найсучасніший у Західній Україні стадіон, мекка корпоративних та бізнес-ідей та Львівські Ярмарки, які з 2009 року організовують тематичні фестивалі, заходи та ярмарки по цілій Україні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: