На Львівщині вчителька погрожувала ножем семикласнику

9930f54a-a09d-4174-97ec-d969e2623b51
Скрін із сюжету "1+1"

У селі Солонка, в місцевій школі, вчительку інформатики Надію Волощук звинувачують у погрозах із ножем щодо учня сьомого класу, з яким у неї виник конфлікт.

Як ідеться в сюжеті «1+1», школяр Владислав не мав ручки, тому педагогиня порадила йому писати власною кров'ю. Крім цього, вчителька змусила дитину з'їсти паперового літачка.

«Кинули літачок, я підняв його і поклав на парту, вчителька подумала, що то я його кинув і заставила мене його з’їсти. Потім ще побачила, що в мене нема ручки, принесла ніж і сказала, що я кров’ю буду писати, пальця вріжу», - розповів учень сьомого класу.

Однокласниця хлопця у сюжеті стверджує, що вчителька неодноразово ставилась до школярів грубо, погрожувала дітям і словесно їх ображала.

Натомість педагогиня каже, що її поведінка — виправдана, позаяк школярі поводились на уроці незадовільно. Проте після розголосу інциденту вчителька вибачилась. Наразі її відсторонили від занять.

«Я дуже хочу вибачитися, шкодую насправді за той інцидент. Але це була спланована провокація, клас ну трошечки такий проблемний», - зазначила жінка.

Тепер адміністрація навчального закладу разом із поліцією проводять перевірку.

Богдан Дубневич, голова Солонківської ОТГ натомість повідомив, що візьме під особистий контроль інцидент одразу по тому, як повернеться із відрядження. Однак зазначає, що педагогиня не місцеваі семикласник теж переїхав із сім'єю зі Львова, тому у такому разі або вчителька інформативи покине школу або школяр змінить навчальний заклад.

Він також закцентував на випадку у межах булінгу та додав: «Я не можу засуджувати поки ні учня, який довів вчителя до такого стану, ні вчителя, який себе так проявив. Але обіцяю, що в короткім часі буде знайдено відповіді. Що мені особисто неприємно, це те, що вже другий раз Солонківська школа потрапляє в інформаційний простір з негативної строни. Чи це недопрацьовує директор, чи керівник освіти, чи там такі учні»? - написав Дубневич.

Відділ освіти Солонківської громади розпочав розслідування інциденту, скликано комісію.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: