Ремонт вулиці Шевченка планують відновити ще цього місяця

Exif_JPEG_420
Exif_JPEG_420

Цього року у Львові планують завершити роботи на тих дорогах, де вже розпочата реконструкція чи ремонт.

Як розповів міський голова Львова Андрій Садовий, вже у травні розпочнуть ремонтувати наступні ділянки вулиць Шевченка та Орлика.

«Наступні великі роботи - це вул. Бандери, там ми трошки коригуємо проект. Зараз компанія «Онур» береться до наступного етапу робіт по вул. Шевченка і по вул. Пилипа Орлика, щоб ми до кінця цього року весь об‘єм робіт завершили. По вул. Шевченка відбулись вже всі тендерні процедури. Ми плануємо, що у травні роботи будуть відновлені. Те саме і щодо вул. Пилипа Орлика. Об‘єми робіт дуже великі, адже ми повністю міняємо всю інженерію, а це дуже великий плюс до нашого важливого блоку програми щодо якості води у Львові. Ми вже хлорування в минуле відкидуємо, у нас вже 68% води дезінфікується лише гіпохлоритом натрію, а до кінця року хлорка повністю піде, але мережі треба міняти», - розповів Андрій Садовий.

За інформацією вартість ремонту вулиці Шевченка на ділянці від вул. Ярослава Мудрого до вул. Залізничної складе 186,6 млн. грн.

Ремонт вулиці Пилипа Орлика на ділянці від вул. Миколайчука до вул. Мазепи обійдеться у 78 млн.623 тис.грн.

Проектом передбачено розширення проїзної частини з влаштуванням нового асфальтобетонного покриття з однією смугою для руху в кожному напрямку, влаштування тротуарів та велосипедної інфраструктури (велосмуг та велопереїздів), облаштування паркувальних місць для автомобілів вздовж вулиці, облаштування зупинки громадського транспорту та влаштування сміттєвого майданчика, влаштування підпірної стінки поблизу лікарні. Також передбачена  реконструкція водопровідних та каналізаційних мереж, зовнішнього освітлення та мереж електропостачання, влаштування благоустрою території, зокрема зрізка  аварійних дерев та насадження нових.

Нагадаємо, у 2020 році на вулиці Орлика було зроблено лише частину робіт на ділянці від вул. Миколайчука до вул. Віри, Надії, Любові. Далі роботи були призупиненні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: