Суд оголосив вирок вбивці лідера львівського гурту Лесик Band

15156741_1228054053930873_6881046994839153002_o
Фото з відкритих джерел.

Франківський районний суд Львова призначив покарання для безхатька, який вбив лідера рок-гурту Лесик Band Олександра Дацюка.

Вирок суду опублікували на сайті Єдиного державного реєстру судових рішень.

Під час судового засіданні, яке відбулося 12 травня, вбивця Дацюка 67-річний безхатько Анатолій Токарєв, родом із Донецької області, раніше двічі судимий за незаконне зберігання зброї та грабіж, визнав свою провину і розповів, що наніс поранення Дацюку, бо той його ображав. Чоловік попросив суд позбавити його волі за скоєний злочин.

Судова експертиза встановила, що на момент вбивства музикант перебував у стані алкогольного сп'яніння. У крові Олександра Дацюка виявили 2, 12 проміле алкоголю, що в 10 разів перевищує норму.

Суддя Світлана Мартьянова у складі членів колегії визнала підозрюваного винним в умисному вбивстві, призначила йому покарання у вигляді 10 років позбавлення волі.

Конфлікт між 67-річним безхатьком та музикантом виник минулоріч, 7 квітня. Тоді на зупинці громадського транспорту на вулиці Героїв УПА у Львові чоловік завдав Олександру Дацюку кілька ударів ножем у серце. Медики констатували смерть співака 8 квітня, близько першої години ночі.

Олександр Дацюк — український музикант, композитор, заслужений артист України. Музикант був одним із перших учасників та засновників Львівського рок-клубу. Свій гурт «Лесик Band» він створив у грудні 1990-го, впізнаваний стиль якого — виключно діалектні львівські слова у текстах пісень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: