У Львові проведуть перший в історії фестиваль українського вина

вино77
фото з відкритих джерел

11-13 червня у Львові на території Палацу Потоцьких (вул. Коперника, 15) відбудеться Ukrainian Wines Festival - перший в історії фестиваль українського вина, - повідомляють у пресслужбі ЛМР.

Найкращі винороби країни, українські експерти виноробства, власники фермерських господарств та професійні сомельє зберуться у Львові, аби кожен гість події зміг посмакувати вишуканим вином, смачною гастрономією та провести час у приємній та невимушеній атмосфері.

«Треба визнати, що про українське вино ще досить мало відомо у власній країні. Глобально, українському споживачеві досягнення вітчизняних виноробів невідомі, або майже невідомі. Проте останні наполегливі, одержимі та закохані у свій продукт/ Визнаємо, їх не так багато, в сотню разів менше порівняно з Францією чи Італією, але з кожним роком стає все більше. І якісного українського вина, відповідно, теж. Відтак, з метою популяризації українського вина та вітчизняних виноробів ми і проводимо фестиваль», - зазначають організатори.

Купуючи квиток на Ukrainian Wines Festival відвідувач отримує скляний дегустаційний келих, бо якщо пити вино, то пити його потрібно красиво та естетично. А ще організатори наполегливо нагадують про культуру та відповідальне споживання алкогольних напоїв, дотримання соціальної дистанції та масковий режим.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: