Львівське подружжя, донька якого випала з третього поверху, уже потрапляло у поле зору правоохоронців.

image-28-1024x576
Фото з відкритих джерел.

Батька 10-річної дівчинки Галини Л. притягали до відповідальності за домашнє насильство.

Про це повідомляє Zaxid.net.

38-річні Галина та Володимир Л. проживають у квартирі багатоповерхівки на вул. Шевченка, 366А. У подружжя є двоє дітей – 10-річна Галина та 7-річний Олег. Діти ходять у школу №92.

Галина та Володимир Л. ніде не працюють. Разом з ним проживає батько Володимира, який теж є безробітним. У родини станом на 2020 рік були борги за комунальні послуги та непогашені кредити у банку. Сім’ї Л. час від часу допомагають родичі з села, передаючи домашні продукти.

Сусіди Л. розповіли, що Володимир та Галина Л. зловживають спиртним, у них в квартирі часто бувають гості.

10-річна дівчинка сама кілька разів викликала поліцію, бо її батьки билися.

«Діти пропускають заняття у школі та скаржаться одноліткам, що недоїдають. Дівчина – дуже хороша дитина, завжди доглядає за молодшим братиком, гуляє з ним на вулиці, готує їсти», – розповіла пані Надія, мешканка будинку, де проживає сім’я.

Судячи з даних судового реєстру, поліція справді кілька разів складала протоколи на Володимира Л. за сімейне насильство стосовно дружини. Шевченківський районний суд штрафував чоловіка на 170 грн та виписував йому заборонювальний припис, який він порушував.

У вечір, коли трапився трагічний випадок, 18 травня, 10-річна Галина відпрошувалась у мами погуляти на вулицю. Матір сказала дівчинці, що не відпустить її надвір, поки та не вивчить молитву до першого причастя. Після цього дівчинка пішла до себе у кімнату та вистрибнула з вікна.

Львівська поліція уже відкрила кримінальне провадження за злісне невиконання обов’язків по догляду за дитиною. У поліції ZAXID.NET повідомили, що раніше жодних випадків стосовно невиконання батьківських обов’язків у цій сім’ї не фіксували. Водночас поліцейські підтвердили, що справді навідували сім’ю за викликами про сімейне насильство.

Керівниця Львівського міського центру соціальних служб Алла Горбач натомість повідомила, що у соцслужби раніше вже надходило повідомлення про сім’ю Л. Зараз керівництво центру з’ясовує, що саме зазначалось у цьому повідомленні і яка робота проводилась з батьками 10-річної дівчинки після нього.

Нагадаємо, вчора, 18 травня, 10-річна дівчинка у Рясному випала з вікна багатоповерхівки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: