Поліція склала два протоколи на жінку, яка разом з дітьми жбурляла українські паспорти (відео)

паспорт
Фото ілюстративне

У Харкові поліція виписала два протоколи жінці, яка разом із дітьми псувала свої закордонні паспорти та образливо говорила про Україну.

Про це на своїй сторінці у соцмережі повідомив заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

Причиною такої поведінки став той факт, що громадянку разом із дітьми прикордонники не пустили за кордон, але заступник міністра пояснив, що так сталось, бо вона не мала для цього необхідних документів.

«...Законодавство України виразно встановлює вимогу згоди батька на виїзд з України, якщо вони їздять тільки з матір'ю. Такої згоди серед документів, передбачених прикордонним контролем, не було. А тому прикордонники виконали свій обов'язок і не допустили порушення Закону. І правильно зробили»,- додав Геращенко.

Заступник міністра зауважив, що за образи на адресу держави і народу України у нас не передбачено відповідальності, а ось за дрібне хуліганство та невиконання обов'язків по нормальному вихованню дітей відповідальність нехай і невелика, але є.

За словами Антона Геращенка, за цими статтями сьогодні, під час вильоту з Харкова, правоохоронці й вручили жінці два протоколи.

Громадянка зобов'язалась в майбутньому подібного не повторювати.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: