У Львові збиратимуть кошти на кисневий генератор для безпритульних тварин

209c79055ab4a8ff9fe4fbd7029d4981
Фото з відкритих джерел.

З 22 травня на площі Ринок триватиме виставка картин, на яких зображені безпритульні чотирилапі, що потрапили на ЛКП «Лев». Під час виставки волонтери проводитимуть збір коштів на закупівлю кисневого генератора.

Про це повідомляє пресслужба ЛКП «Лев».

«Кисневий концентратор необхідний при наданні невідкладної допомоги при легеневій недостатності тварин, анемії, після перенесеного захворювання для відновлення організму. Наразі у Першій комунальній ветеринарній клініці ЛКП «Лев» такий апарат відсутній, а його наявність значно б спростила порятунок як безпритульних тварин, так і господарських, котрі потрапляють на лікування», - розповідають у ЛКП «Лев».

Проведення виставки та картини створили львівські студенти-художники – творче об’єднання НеВидумки. Окрім виставки, художники пропонують придбати картини – виручені з продажу кошти буде передано ЛКП «Лев».

Також картини можна придбати онлайн за посиланням в інстаграм або телеграм @nevudymku.

Нагадаємо, що ЛКП «Лев» - це ветеринарно-стерилізаційний центр, який займається гуманним регулюванням кількості безпритульних тварин на території Львівської МТГ. Також до складу підприємства входить Перша комунальна ветеринарна клініка ЛКП «Лев», яка надає послуги і господарським тваринам.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: