У «Всеукраїнської школи онлайн» з'явився застосунок

телефон3
Фото з відкритих джерел

Платформа «Всеукраїнська школа онлайн» відтепер доступна у вигляді мобільного застосунку, у якому учні 5-11 класів зможуть навчатися у зручному форматі.

Про це повідомили у Міністерстві освіти і науки.

У застосунку є доступ до всіх курсів і матеріалів, розміщених на платформі. Також учні там можуть брати участь в обговореннях та спілкуватись з однокласниками.

У МОН обіцяють, що можливості застосунку будуть поступово розширюватися.

«Ми сподіваємось, що користувачі оцінять новий функціонал і застосовуватимуть його в повсякденному навчанні, одночасно підвищуючи рівень своєї цифрової компетентності», – розповів заступник Міністра освіти і науки з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Артур Селецький.

Застосунок вже доступний для Android, а також його можна завантажити з Play Market від Google та AppGallery від Huawei. Незабаром він стане доступним і для iOS.

Мобільні оператори lifecell, Vodafone та Kyivstar забезпечують користувачам застосунку безоплатний доступ до мобільного інтернету. Користуючись платформою через веб-версію або застосунок, інтернет-трафік не тарифікується.

Нагадаємо, «Всеукраїнська школа онлайн» – це платформа для дистанційного та змішаного навчання, яку запустило МОН під час пандемії COVID-19.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: