27-річний водій смертельно травмував літню жінку у Львові (фото)

дтп стрий
Фото: відкриті джерела (ілюстративне)

66-річна мешканка Львова переходила дорогу, як на великій швидкості в неї в'їхала автівка «Chevrolet Lacetti», за кермом якої перебував 27-річний львів'янин.

Увечері четверга, 20 травня, на вулиці Карла Мікльоша, що неподалік «Арени Львів», керманич на великій швидкості збив пішохідку та втік із місця події.

Як повідомляють у департаменті з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації, від отриманих травм 66-річна жінка померла у кареті «швидкої».

ДТП сталась о 22:17 годині. З'ясувалась, що

Спершу чоловік втік із місця події, однак згодом патрульні встановили його особу.

У відомстві зазначили, що опитали очевидців події і завдяки їм та камерам Центру безпеки міста вдалося встановити автомобіль, який здійснив наїзд на пішохода.

«Обстежуючи прилеглі до місця ДТП території в селі Сокільники на вулиці Шевченка один із екіпажів виявив автомобіль Chevrolet Lacetti. Він мав розбите лобове скло, відбите дзеркало та інші характерні цій аварії пошкодження. Водія на місці не було. Мешканці повідомили, що це не місцевий автомобіль. Провівши розшукові дії патрульні встановили, що до скоєння аварії може бути причетний 27-річний сихівчанин», - йдеться в повідомленні.

Чоловік, додають у патрульній поліції Львівщини, перебував у стані алкогольного сп'яніння. Львів'янин зізнався у скоєному. Його перевірили на стан сп'яніння. Результат — 2,16 проміле.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: